Sol, sol, sol

Gick ut och gick en stund förut. Kom på en massa saker i mitt huvud som jag ville skriva ner när jag kom hem. Men som vanligt så har alla de bra tankarna och funderingarna försvunnit på vägen uppför trappan.
Kanske ska skaffa mig en sån där gamal bandspelare som reportrar hade eller de kanske fortfarande har det. Så kan man spela in allt man kommer på.
Plugga och sola är det som tar upp mina vardagar just nu. Inget mig emot, jag vet att jag pluggar för att kunna göra det jag vill. Att det är sol och varmt ute är bara ett plus, då slipper jag sitta inne.
Satt och kollade igenom mina gamla student bilder idag, åh vilken dag det var! Om jag fick välja att göra om det sista halvåret fram till studenten så skulle jag inte säga nej. Det var en underbar tid. Min lilla syster tar studenten snart, känns som att det nyss var jag. Kommer nog stå och vara lagom avundsjuk när hon hoppar upp på flaket med sina vänner. Men det unnar jag henne verkligen, jag har ju pratat om hur underbart det var så hon ser nog väldigt mycket fram emot det!
Nu ska jag sätta mig och göra ett sista ryck med pluggandet.

Äntligen!

Jag bara älskar långhelger! Visst, jag ser ju mitt hjärta på vardagarna också men när det är helg och långhelg så kan man åka iväg och göra en massa saker.
Just nu sitter jag och pluggar lite, behöver som sagt inte stressa. Har slängt i en maskin tvätt idag också, tvättade igår men då hann jag inte tvätta upp allt. Ska ta mig ner på stan om någon timme, mina solglasögon gick sönder och ska det vara sånt här fint väder hela helgen behöver jag ett par nya brillor! En tvättpåse är ett MÅSTE också, så jag kan tvätta upp mina bhar.. Hade jag bott i den gamla lägenheten hade jag bara tvättat dom utan en påse men vi har blivit så bra vänner med hyresvärden här att jag inte vill ha sönder något, haha!
Har en kompis som har fått reda på att han är kattallergisk.. Och det är ingen som vill ta över hans söta katt. Jag har sakt att jag ska prata med Johannes, jag kan inte låta honom avliva katten bara för att ingen kan ta henne.
Nu ska jag fixa lite här hemma och fortsätta skriva på min historie läxa!

Vårkänslor!

Igår pluggade jag arslet av mig för att jag ska hinna med veckans uppgift. Men tillslut hade jag förlängt min kurs med fem veckor vilket betydde att jag ligger två veckor före min kursplan! Så skönt att slippa stressa plus att jag måste rätta och komplettera mina två första uppgifter. Men nu har jag gått om tid till det. 
Jag och Johannes var över till hans pappa igår. Johannes bytte däck och tvättade av bilen, det behövdes. Den var mer gul än röd. Annars hände det inte alltför mycket igår.
Vädret de senaste dagarna har varit helt underbart och det känns nästan synd att sitta inne vid datorn och plugga, men igår behövde jag bara läsa ur boken och skriva så då satt jag ute i solen. Blir en repris idag skulle jag tro! I helgen är det långledigt, jag älskar när Johannes är ledig och vi har hela dagarna framför oss att hitta på roliga saker. På lördag åker vi till eskilstuna för att äta påskmiddag med min familj och släkt, det var ett tag sen jag träffade alla så det ska bli riktigt trevligt. 

Nu ska jag stänga ner det här och börja komplettera några uppgifter. Som sagt, inget stress här inte!

Trött.

Vaknade upp med ett ryck av att Johannes jobbtelefon ringde, han hade försovit sig och genast så blev jag stressad. Jag tänkte gå upp då när han åkte till jobbet vid kvart över sju men somnade om och vaknade för ungefär 20 minuter sen.. Då blev jag stressad, jag har mycket att göra inför inlämningen på historian imorgon. Men det löser sig på något sätt.

Har legat extremt konstigt i natt och jag har knappt ingen känsel i vänster arm. Bra start på dagen, jag känner mig helt borta. Efter lite frukost mår jag säkert bättre!
Idag ska jag iväg och fika hos en kompis som fyller år! Ska bli jätte trevligt :) Men har en del att göra tills dess så nu sätter jag igång!
God morgon!
Då var mitt lilla hjärta inte så stor <3

En paus.

Det är verkligen jätte längesen jag uppdaterade!
Men jag har inte haft något speciellt att skriva och när jag äntligen har fått något att skriva om så har det varit för mycket att jag inte har orkat skriva.. Haha! Vilket i-landsproblem. 

Nu har jag i alla fall kommit igång med historie pluggandet, mycket jobbigare än vad jag hade trott från början! Men jag ska ju göra hela kursen på fem veckor, hade jag läst historia på gymnasiet så hade jag haft ett år på mig.. Jag har funderat på att gå ner och läsa 50%, då tar kursen tio veckor istället för fem. Hm, jag får fundera lite, det kan vara värt det. Hänger jag inte med i det jag läser så kommer jag ju i alla fall att kugga på slutprovet.
Nu har jag precis klarat av trappstädningen här i huset! Fastighetsägaren har utsett mig och Johannes till fastighetsskötare mot att vi får bo i lägenheten billigare. Det är toppen bra då vi behöver spara in varenda krona vi kan! Och Johannes tycker om att gå och fixa lite så det passar nog honom. Jag håller även på att tvätta, det är inte det roligaste jag vet men det måste göras. Funderar på att ta mig en promenad senare om jag blir klar med dagens historieuppgift.
Nej, nu ska jag redogöra för vilka faktorer som slutligen bidrog till att stormaktstiden tog slut, bland annat.. Sen är det tre konstiga frågor till.

RSS 2.0