Ännu ett tanke inlägg.

Så många frågor utan svar.
Jag har hamnat i en svacka känner jag. Inte det att jag vill försvinna eller något sånt, känner mig bara inte så positiv som jag brukar. Som alltid tynger det mig rejält att jag inte har något jobb, att jag inte kan försörja mig själv, jag vill inte vara beroende av andra! Vill veta att jag kan klara min egna knipor själv - om jag nu skulle hamna i några. 
Söker jobb på jobb på jobb, men inte ett enda "ja". Vad är det för fel på mig undrar jag då? Jag har gått tre år på gymnasiet, har bra betyg, har jobbat på flera olika ställen i kortare perioder men det ser inte jag som något negativt. Men nej, de flesta arbetsgivare tycker att jag är för ung, att jag inte har hunnit få tillräckligt med erfarenhet än. Hur länge vill dom att man ska jobba??
Sånt här roligt inlägg blir det när man sitter uppe sent och skriver ner sina tankar. Usch.

Slutprov.

Imorgon gäller det, då får det bära eller brista.
Slutprovet, kändes som det var en evighet dit när jag började plugga men imorgon är den dagen här. Jag har lite smått ångest. Trodde inte det skulle vara så svårt att läsa helt själv på distans men har insett att jag lär mig bättre när någon person står framför mig och undervisar om samma saker om och om igen. När jag gick i skolan var genomgångar hur tråkiga som helst, men nu inser jag hur mycket jag lärde mig genom att gå igenom saker flera gånger. Det har jag inte gjort under mina tio veckor av historia.. 
Men men, jag gör mitt allra bästa imorgon och mer kan jag tyvärr inte göra. Håller tummarna för att jag kommer ihåg det mesta som är viktigt!

2 juni 2011

Åh vilken underbart mysig dag jag har haft! Varit ute och fiskat hela dagen, grillat korv över en mysig brasa, lärt mig fiska med kastspö (har jag aldrig gjort förut) och jag fick till och med två fiskar! Haha, jag är nästan lite stolt över mig själv. Skulle behövt sova för längesen då jag måste upp och plugga imorgon, men jag är sjukt pigg! Blir att kolla lite på tv nu så kanske mina ögon blir lika trötta som kroppen.

RSS 2.0