Dålig uppdatering.

Ja, jag vet. Jag är väldigt dålig på att uppdatera här.. Det tråkiga är att jag inte hittar min sladd till mobilen så jag kan inte lägga ut bilder här.
I alla fall. Nu ska jag skriva några rader.

I fredags förra veckan var jag ute och åt middag med Alice som fyllde 18 år när hon var på semester. Det blev Rhodos och det var inte helt fel! Sedan gick vi hem till mig en stund för att sedan ta oss ner på krogen. Dock var det inte så mycket folk ute då det är lönehelg den här helgen.. Hoppas bara att Alice inte tror att det alltid är sådär på krogen, haha!
På lördagen åkte jag till Eskilstuna för att fira min syster som fyllde år. Där bjöds det på smörgåstårta och chokladtårta efter det. Riktigt mysigt var det, som vanligt när jag träffar min familj! Jag var hemma runt halv nio igen och då gick jag och mötte upp J som hade varit på fest. Det blev en tidig kväll, tror vi var i säng vid klockan elva.. Haha!
Och på söndagen gick jag och J över till lägenheten för att kolla lite. Den är så mysig och jag räknar dagarna nu tills vi får flytta in i den! Inte alls mycket kvar nu som ska göras i den. Vi skrev kontrakt på den igår! Happy!
När vi hade vart där så gick vi hem till J´s pappa och lånade hans bil och drog till Vingåker. Men vi hittade ingenting där.. Väldigt tråkigt.
Nu ska jag fortsätta söka jobb! Det går sådär ska jag säga er..

Tankar blir till ord.

Promenera är något jag ska göra oftare. För mig är det ett sätt att tänka, fundera och tänka lite till.
Att gå omkring överallt, vart man vill och med musik i öronen går tiden väldigt fort också.

Många av mina tankar som jag har just nu går till min pappa. Jag tänker på hur arg jag är på honom för att han bara har glömt bort mig, men samtidigt kan jag sakna honom ibland så det gör ont.
Men samtidigt som jag är så arg på honom så jag skulle kunna skrika så älskar jag honom. När jag var liten förstod jag inte hur vissa vänner i min omgivning kunde säga att de hatade sina pappor. För mig var pappa och mamma allt. De fanns alltid där. Hur dum jag än varit visste jag att jag alltid skulle kunna komma till dem.
Visst, jag och pappa var nästan alltid osams. Men de stunder som vi satt i soffan och skrattade tillsammans då glömde jag bort de stunder då vi varit osams.
Nu har vi inte pratat på tre månader. Dagen min farmor gick bort var sista dagen jag såg honom.
Jag vill inte sitta och älta en person som får mig att må så dåligt. Hade pappa bara varit en av mina vänner som hade gjort såhär så hade jag nog inte brytt mig lika mycket. Men han är min pappa, vilket gör allt ännu värre.

Men jag är så glad att jag har kvar min underbara mamma. Vi har också haft våra bråk, men det har aldrig fört oss ifrån varandra, snarare tvärtom. Nu är jag närmre min mamma än någonsin. Det är henne jag ringer när jag behöver råd eller när jag bara vill berätta något kul som har hänt. Skulle jag behöva henne skulle hon ta sig till mig på en gång, utan att blinka. 
Mormor och morfar är också två värdefulla personer i mitt liv. Behöver jag hjälp så hjälper de mig utan att blinka. När jag bodde hos dem i somras när jag jobbade så kändes det som att vi fick en ny kontakt.
Och syster min, min lilla syster som inte är så liten längre. Snart 19 år ju! Vi har väl bråkat som alla syskon gör, men ju äldre vi har blivit ju närmre har vi kommit varandra.


Syster <3

Svårare än jag trodde.

Jag trodde det skulle vara riktigt lätt att flytta tills jag insåg hur mycket det är som vi måste köpa..
- Soffa
- Soffbord
- Köksbord + stolar
- Lampor
- Hatthylla
- Glas
- Säng

Det är säkert mer saker som jag för tillfället har glömt bort. Som tur är har J fått en hel del flytta hemifrån saker genom åren, det har dock inte jag. Men jag har ju heller aldrig önskat mig det ;) 
Men jag fick många bra saker i julklapp, bland annat en vattenkokare, stavmixer, brödrost och en elvisp och allt var i märket OBH Nordica! Happy!
Just nu önskar jag att jag vore miljonär, så jag inte behövde tänka så jätte mycket på priser nu när vi ska köpa så mycket saker. Kanske ska ta och köpa mig en triss eller två imorgon? Vi vinner ju uppenbarligen ingenting på bingolotto..

Men gud vad jag längtar nu, längtar tills jag och J får spendera våran första natt i lägenheten. Gå och små plocka ur kartonger och bygga upp vårat egna hem.




Det perfekta hemmet.

Nu har vi hittat den! Den där perfekta lägenheten, en etta dock men duger helt klart till mig och J. Lägenheten är på 48 kvadrat så det är ingen liten etta och badrummet ska bli helt nyrenoverat! Det ska bli så mysigt att få inreda våran helt egna lägenhet, köpa möbler, planera och allt som hör till.
Idag har jag träffat min familj, mamma, lillasyster, mormor och morfar tog en sväng till katrineholm för att hälsa på mig och J. När vi insett att det inte var något öppet på stan förutom Åhléns så blev det lunch på McDonalds. Inte världens mysigaste ställe men skulle kunna vara vart som helst med dom. 
När vi var påväg hem så ringde en kompis J och frågade om han skulle med till norrköping, bara grabbarna.. Så han stack iväg så fort vi kom hem. Jag unnar honom att ha kul med sina kompisar, bara tråkigt för mig som fick sitta hemma.. Och nu kommer han hem senare än vad han sa. Aja, jag har varit till ICA och köpt chips och dipp, där rök det nya livet med nyttigheter, haha! Ska dra igång en film snart och bara mysa i soffan :)
Just nu saknar jag Alice som är och stekar i Thailand! Hoppas du har det toppen där borta gumman!

4 januari 2011

Detta lägenhetsletande gör mig galen! 
I höstas hade vi en massa lägenheter att välja mellan men nu finns det inte alls lika många. Har en klump i magen över att jag inte tog någon av dem. 
Har kollat på två lägenheter nu, två ettor. Väldigt stora för att vara ettor men det är svårt att möblera när man ska få in en dubbelsäng i allt också. Hade jag bara haft en jobb hade en tvåa inte varit något problem för J och mig men nu när vi bara har en inkomst är det väldigt begränsat över vad för lägenhet vi kan välja. 
Men men, bara att leta vidare. J ska kolla på två lägenheter till imorgon på arbetstid, håller tummarna för att någon av dem är en tvåa till ett bra pris. 

RSS 2.0