Internet shopping!

Dessa två klickade jag hem igår när jag satt och hade tråkig!

Hemlängtan.

Jag saknar Eskilstuna. Saknar att kunna åka hem till mamma på några minuter bara, saknar att komma till mormor och morfar och bara vara. Det finns ju inget som säger att jag inte kan göra det nu heller men det tar ändå ungefär 45-50 minuter att ta sig till Eskilstuna. För mig är det för lång tid och det kostar pengar..
Jag har sagt att jag inte ångrar mig att jag flyttade hit till Katrineholm och det gör jag inte heller. Men förstå mig rätt, jag har hela min familj i Eskilstuna, mina barndomsvänner, jag har växt upp där.
Funderar på att åka till Eskilstuna i sommar när mamma och lillasyster är lediga. Bara bo där en veckan och vara.


Studenten, 2009-06-06

Domedagen. Eller inte.

Världen gick inte under, in your face Harold Camping! Inte första gången den gubben förutspår att jorden ska gå under och det har visat sig vara helt fel. Borde det inte finnas straff för sånt? Att få många människor i världen att tro att deras sista stund är kommen. Hur många tusen har inte sagt upp sig från sina jobb bland annat för att kunna göra det dom vill den sista stunden i livet? Usch! Nu får det räcka med domedagsgrejerna, men ja, maya indianerna, eller vilket folk det nu var, tror sig veta att världen kommer gå under 21 december 2012. Så vi får leva i ett och ett halv år till i alla fall. Men är det inte över då så kanske det är dags att lägga jordens undergång åt sidan ett tag. Det börjar bli långtråkigt.

Kolla här bara:
På 80-talet var det en amerikan som sa att jorden skulle gå under - den gjorde inte det.
På 90-talet trodde en ukrainska att jorden skulle gå under - den gjorde inte det.
Många människor trodde inte jorden skulle klara av millennieskiftet - och titta, vi är fortfarande kvar.
21 april 2011 trodde den där tokiga gubben att jorden skulle gå under - men alla lever väl fortfarande?

Den dagen några smarta forskare går ut med att jorden ska gå under - DÅ kan jag tro på det. Men nu får dom ge sig.

 


Söndag.

Jag är så dålig på att uppdatera mig här! Men jag ska försöka bli bättre på det nu :)
I fredags var jag och Johannes över till hans pappa på mat för att fira hans pappa i efterskott och hans lillebror i förskott. Vi var där hela kvällen och på dagen så pluggade och tränade jag. Träningen börjar ge resultat nu, jag har faktiskt ökat vikter på samtiga maskiner! Imorgon ska Johannes visa mig några övningar som man kan göra med fria vikter, kommer bli toppen!
I lördags gick jag och Johannes ner på stan en sväng. Tänkte kolla på ny bikini men jag är så kräsen när det gäller sånt. Prova bikini, jeans och bhar är inte alls kul.. Jag har jätte svårt för de plaggen för jag hittar sällan något som passar och sen tycker jag det är jobbigt och prova.. Haha! Vi gick och åt i stadsparken efter det och när vi kom hem så gjorde sig Johannes i ordning och drog till några kompisar och jag gick till några andra. Det blev sent igår men kul hade jag! 
Och idag då, söndag.. Hatar söndagar. Tycker de dagarna är meningslösa. Man nästan bara går och väntar på att det ska bli måndag. Det enda jag har gjort idag är att plugga och jag är inte klar än. Men snart så, riktigt snart!


Ska plugga vidare nu och sen ska jag prata med Sara en stund, så längesen jag både pratade och träffade henne!
Imorgon ska jag på möte och efter det blir det att hjälpa Sanna att flytta!


Plugg och helg.

Känns som att jag aldrig har något positivt att säga om pluggandet. Kanske är för att jag trodde det skulle gå lättare än vad det gör, har liksom inte kommit in i det än. Nu är det bara fyra veckor kvar och jag hoppas att det kommer gå fort.
Äntligen fredag och den här dagen kommer mest bestå av plugg. Har verkligen ingen lust att plugga i helgen så ska göra klart allting idag. Men ikväll blir det myskväll med mitt hjärta. Får se vad vi hittar på men det känns som att vi skulle behöva vara bara vi två.

Nu måste jag göra närvaroprovet.. Tycker inte om att det heter prov, haha! Känner sån press..

RSS 2.0