Färdig med dig.

Du skickade ett meddelande till mig för några dagar sedan. Och det låter konstigt, men det meddelandet fick mig att bestämma mig. Kan du inte bete dig som en vuxen så vill jag inte ha någon kontakt, för det enda du försöker göra är att ge mig dåligt samvete. Det är ju bara synd om dig hela tiden, det handlar alltid om dig. 
Jag var 8 år när jag för första gången fick höra att jag var dum i huvudet. Är det konstigt att jag var rädd att gå hem från skolan när jag hade fått IG på ett prov? Jag var rädd för dig, hela tiden. Tassade runt på tårna för visste aldrig när du skulle tycka att jag gjorde fel. Det var aldrig fysiskt med psykist. 
Klart jag saknar dig, men fram till i måndags så trodde jag inte att jag kunde leva utan dig. Men nu vet jag att kan kan det! Jag behöver inte dig mer. Hårt att säga men det är du själv som har valt det.
Och kom inte tillbaka och försök få kontakt
För det kommer vara försent, fyller ju 21 om nån natt







Blod är starkare än vatten <3

Flytten.

Nu är flytten över, vi har några små saker kvar i den gamla lägenheten bara. Känns inte som att det har varit helg ens då det har varit fullt upp från morgon till kväll! 
Men det känns så underbart, jag trivs redan här och det känns verkligen som mitt hem, bara mitt och J´s hem, kan inte bli bättre! Bilder kommer komma då vi har städat undan lite mer här hemma, jag lovar!
Alla hjärtans dag idag, jag tycker den dagen är rätt mysig, synd att det är måndag idag bara. Det är lätt att det blir som en vanlig dag då. Men jag funderar på att ta mig till ICA senare och köpa något gott till kvällen och kanske hyra en film, lite mys måste det bli, fast, kvällarna här hemma har hittills varit riktigt mysiga.
Nu måste jag busa med katten lite, han är så otroligt rastlös..

Vårkänslor.

Vilken vårdag det har varit idag! Solen värmde riktigt ordentligt och för första gången på väldigt länge så var det faktiskt skönt att gå den där långa vägen till Personalstrategerna. Var där i ungefär 40 minuter sen begav jag mig hemåt och åt lunch med J, när jag hade ätit ställde jag mig och diskade och därefter bar det ner mot stan för att lämna in ett CV. 
När jag kom hem efter den lilla stunden på stan så skulle jag ha börjat plocka på rummet men som sagt, vädret var ju så härligt att det blev en långpromenad med hunden istället! När jag hade gjort det började jag plocka lite grejer.
Nu har vi fått ihop fyra kartonger med grejer men det är väldigt mycket kvar som ska packas.. Hade glömt hur jobbigt det är att flytta.

Min blogg är ganska tråkig då jag inte har några bilder att lägga ut.. Hittar dock inte min kamera och inte min sladd till den heller så att jag kan föra över bilder heller. Den lär komma fram under flytten nu så jag lovar att det blir mer bilder sen!

J´s lillebror kom över en stund förut, vi åt våfflor och grabbarna spelade lite tv-spel. J ska snart skjutsa hem honom och jag ska ta mig en dusch för att sedan bara lägga mig i soffan. Det har varit en bra dag.

Rörmokare...

Nu har vi allt som behövs till lägenheten! Kommer säkert dyka upp saker som vi behöver köpa när vi har flyttat in men än så länge känns det som att vi har allt förutom en soffa.
Det enda vi väntar på nu är rörmokaren.. De ligger tydligen 6 veckor efter med sina arbeten.. Suck! Vi hade ju hoppats på att få flytta in nu till helgen. Vore bra att veta när man kan börja packa ner sitt liv i lådor, man vill inte göra det för tidigt heller.

Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit framför datorn och kollat runt på olika jobb, men det finns inte alltför mycket. Visst, det finns många jobb att söka men jag har inte utbildning till de flesta. Men imorgon tänkte jag söka jobb på min gamla praktik plats, jag vet att de behöver ha personal så då kan jag lika gärna ta chansen! Just nu spelar det heller ingen roll vart jag får jobb, bara jag har ett jobb och tjänar pengar. Vill inte leva på J hela tiden! Jag vill kunna ge något jag också.

Nu ska jag nog sätta mig och kolla runt på lite soffor. I helgen tror jag vi ska åka omkring och kolla igen, hoppas, hoppas, vi hittar den där perfekta!

RSS 2.0