Stanna upp.

Det är konstigt det här. Hur hela ens liv bara kan vända på en enda sekund.
Att ena sekunden ha allt för att i nästa sekund inte veta hur man ska gå vidare med sitt liv.
Men någonting jag har lärt mig är att man måste tänka på sig själv först och främst. Vad man själv mår bra av. Jag säger inte att  man inte ska tänka på sina nära och kära, för det är viktigt för mig också. 
Men ibland måste man stanna upp, bara för en stund och verkligen tänka efter vad som gör att man själv mår bra. 



Snö.

Nu börjar det bli vinter på riktigt! Ganska mysigt med snö måste jag ju erkänna. Hoppas bara att det kommer ligga kvar nu, hellre snö än regn och slask. 

Igår var jag riktigt duktig! Tog en långpromenad i snön, var ute i gick i cirka en timme. Sen gick jag hem, åt lunch med J för att sedan knyta på mig skorna igen för att gå till kyrkogården. Det tog ungefär 45 minuter att gå dit och hem. Så idag har jag träningsvärk i benen kan jag lova! Senare på kvällen åkte vi och besökte J´s pappa på sjukhuset, han har opererat sig så han ska ligga där tills på fredag. Vi kommer nog åka dit någon mer gång innan han får åka hem. 
Efter det åkte vi och tog varsin kebabrulle, det satt fint då vi inte hade ätit sen lunch. 

Idag har jag ringt veterinären och beställt tid för kastrering och vaccinering av den minsta katten.
Ska snart plocka lite på vårat rum, det händer lätt att kläderna hamnar i stolarna efter de är tvättade istället för i garderoben.. Sen hade J lite party inne på rummet i fredags så det står lite tomma ölburkar och sånt. 
Och när J kommer hem från jobbet så ska vi åka på visning av två lägenheter. Får se hur de ser ut :) 




Rubrik saknas.

För inte så jättelängesen så mördades en ung tjej i staden jag bor i. Jag och kompisar i min omgivning tjatar ibland om att det aldrig händer någonting i våran lilla stad. Men när någon sånt här väl händer så blir man helt paff. Man tror ju inte att det ska hända så pass nära en själv. Platsen där den här tjejen dog ligger bara något kvarter ifrån där jag och J bor, vilket känns helt overkligt. 
Just nu pågår en manifestation här i stan mot hedersvåld. Tänkte gå ner dit men jag är inte så mycket för att stå i folksamlingar sådär. Vet inte om det har med rädsla att göra, det finns ju personer där ute som tycker att hedersmord är helt okej.. 

För att prata om något roligare! 

Igår var jag och J´s mamma nere på stan efter vi hade slutat jobba. Hittade lite onödiga saker, sen tog vi en fredagsfika och var en sväng till systemet. Väl hemma så åkte jag iväg med J för att köpa lite grejer till bilen. När vi kom hem duschade vi och gjorde oss i ordning för att sen träffa två kompisar. Vi åt lite mat och pratade. Sen åkte vi hem för att vi skulle kanske hem till J´s pappa. Men det slutade med att vi satte oss i soffan och kom inte upp igen.. haha! Vi var för trötta. Somnade i soffan och vaknade vid halv ett.. Det var bara att förflytta sig in till sängen. 

Idag ska jag hem till en kompis som fyllde 20 år här om dagen. Så det blir mat, dricka och en rolig stund ikväll! 

Nu ska jag fortsätta att slappa lite i soffan.

Onsdag.

I natt sov jag riktigt gott! Bättre än på länge faktiskt :) Gick upp vid halv tio och tog ut hunden en sväng. Sedan gjorde mig jag i ordning, fixade lunch till mitt hjärta innan det var dags att bege sig till Personal strategerna. Det är genom arbetsförmedlingen som jag är inskriven hos dem nu. De ska hjälpa mig att skriva CV, ge mig råd och stötta mig genom mitt jobbsökande. Det känns riktigt bra.
På eftermiddagen gick jag med pojkvännens mamma och solade. Hur skönt som helst! Lite småbrun är det väl inte fel att vara såhär i november? Sen åkte jag och killen ner på stan och fixade lite småsaker, som är hemliga för tillfället och sedan åkte vi till hans pappa där han bjöd på mat. 

Så nu sitter jag här, mätt och med huvudvärk. J är iväg och tränar, J kan vi kalla min pojkvän. Han kommer väl hem runt nio. Så jag ska passa på att duscha sen krypa ner i soffan framför nya avsnitt av Family Gay. Älskar den serien! Haha! Blir tidigt i säng ikväll då jag ska jobba med J´s mamma imorgon :)

Dålig.

Mår inte riktigt bra idag. Har ont i halsen och vaknade upp med huvudvärk.. 
Har inget mer att skriva nu.

Överlevde.

Jag överlevde i alla fall gårdagen. 
Det var ju fars-dag och allt men för första gången i mitt liv så hade jag ingen pappa att fira. Ingen att köpa någon tråkig slips till och åka över på fika. 
Nu kommer de flesta av er säkert tro att han är död men det är han inte. Han vill bara inte ha något med mig att göra. Han har valt att ta hand om sin nya tjej och hennes barn. 

Killen min försökte uppehålla mig igår, alltså, hitta på en massa saker så jag slapp tänka på att det ens var fars-dag. Jag behövde åka till min mamma och syster för att hämta ett special shampoo och sen åka förbi mina morföräldrar en sväng. Då sa mitt hjärta att vi skulle åka till IKEA först och kolla lite. Så vi hade fullt upp igår. Kändes som att vi åkte runt överallt. 
Igår var det även 2 år sedan som jag och min pojkvän träffades för allra första gången. Vi blev inte tillsammans då men det var första gången jag fick krama och umgås med honom. 
Så den 14 november i år var inget tråkigt alls! 

Nu blir det en långdusch sen ner till banken för att fixa lite.

Seg idag!

Usch, usch.. Vad jag är trött idag. Vaknade runt halv tio och fick knappt inte upp ögonen! Men nu har jag ätit frukost och kollat på tv en stund. Ska snart gå och göra något åt mitt hår och mitt utseende för övrigt, haha! Lite puder skulle nog göra susen. Sen funderar jag på att ta på mig riktigt sköna och varma kläder och gå ut och gå med hunden. Men det får bli efter att pojkvännen min har varit hemma på lunch. 

Jag älskar snö, kanske inte märktes igår? Men jag tycker det är jättefint när det ligger som ett täcke på marken. Hellre snö än regn och slask! Och ska det vara minusgrader ute så kan det lika gärna ligga snö på marken :) 

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Funderar på att plocka och pyssla lite här hemma. 


Snöstorm & sommardäck.

Vilken underbar dag, eller inte!
Började dagen med att skjutsa pojkvännen till jobbet då jag behövde bilen för att ta mig hem när jag slutade klockan tre. Pojkvännens mamma skulle inte sluta fören klockan fem och jag hade ingen lust att vänta på henne, haha! Så med sommardäck så begav jag mig hemåt i snöstormen. Det var inte så jättehalt när jag vid lunch hade tagit bilen för att åka hem en snabbis då jag tänkte att det skulle gå bra. Och det gick bra, fram till den första backen, eller rättare sagt första lutningen! Det var inte brant alls. Men i alla fall, när jag skulle åka iväg så spann det bara, det enda som hände var att bilen drog till höger.. Suck. Jag la i tvåans växel - inget hände, jag la i treans växel - inget hände. Det var bara att stanna. Det kom fram en äldre kille och knackade på min ruta och frågade om jag behövde hjälp. OM jag behövde.. Så det krävdes tre personer för att jag skulle komma iväg.. De puttade och jag gasade. Tillslut kom jag i alla fall iväg, jätte snällt av dom att hjälpa till. (Kanske var för att jag stod i vägen för dom?) 
När jag nästan var hemma stötte jag på ett till hinder, ännu en lutning.. Jag bestämde mig för att ställa bilen och gå sista biten hem. Tog bara 3-4 minuter att gå hem så det var ingen fara. 
Det var i alla fall sista gången jag körde bil med sommardäck i snö!

När jag kom hem så gick jag och handlade lite och sedan lagade jag mat. Johannes kom hem efter att ha satt på vinterdäck på bilen. Efter vi hade ätit åkte vi för att pumpa däcken och senare åkte vi över till hans pappa för att lämna domkraften.
Och nu sitter vi båda två i soffan. Johannes spelar tv-spel och jag sitter vid dumburken. Det är som vanligt här hemma, haha!
Imorgon ska jag vara hemma, ska passa på att sova lite längre, är helt slut.

Seg dag.

Då var snart den här helgen över. Just nu sitter jag i vardagsrummet med mitt hjärta, vi har tänt lite ljus och haft det mysigt. Nu sitter han och spelar tv-spel medan jag bloggar lite. 
Idag har jag varit riktigt seg, haft ont i huvudet bland annat och då drack jag inte alls mycket igår. På eftermiddagen så tog jag och pojkvännen en promenad i alla fall, det var riktigt skönt att komma ut i friska luften! 
Imorgon ska jag jobba med min pojkväns mamma :) De behövde lite extra hjälp då det är många som är borta. Det ska bli spännande! 
Sen hoppas jag att Lernia ringer imorgon med goda besked, berättar mer om det imorgon.

En underbar dag!

Det har varit en helt underbar dag! Blå himmel och solen sken. Jag och pojkvännens mamma åkte till Nyköping för att hon behövde köpa på sig mer saker till att göra lösnaglar. Fick även se hur hennes förra arbetsplats såg ut samt träffa hennes gamla jobbarkompisar. Efter det gick vi en sväng på stan och jag hittade ett par riktigt mysiga byxor att ha här hemma. Var inte riktigt på shoppinghumör, men det var bara bra för jag behöver egentligen inte mer kläder.. Haha! När vi kom hem hade mitt hjärta köpt en bukett rosor till mig! Han sa att jag förtjänade den och att vi faktiskt firar 1 år och 11 månader imorgon, helt underbar!
Därefter gjorde killens mamma naglar på mig, man känner sig så extremt fin! 

Nu sitter jag här med ett glas cider, ska strax byta om till mysbyxor och kura ihop mig i soffan. 
Imorgon är det fredag och då ska jag och hjärtat mitt ut på äventyr :)

Regnigt.

Fick ett jättefint mejl av min mamma igår som fick mig att fälla en tår. 
I något inlägg ska jag försöka förklara vad som har hänt i mitt liv. Varför jag är såhär nere ibland som jag är. Den här bloggen ska jag använda till att skriva av mig, för ibland känns det riktigt bra att få ut sig lite saker. 



Jag var så trött imorse men hade en tid på ungdomsmottagningen så det var bara att gå upp! När jag kollade ut så regnade det, och det regnade inte lite heller. Pojkvännens mamma gick upp och frågade mig om jag inte ville ha skjuts, jätte snällt av henne, då slapp jag gå i det här vädret. När vi kom hem så åt vi lite frukost och nu sitter vi här i soffan med varsin dator och kollar på tv samtidigt. 
Duschade igår kväll och håret är fortfarande fuktigt, det är nog för att jag har så mycket hår nu när jag har löshår. Ska se om jag kan fixa till det senare. Kanske ska träffa en av mina bästa vänner idag, det var längesen vi sågs så jag känner verkligen att det är dags nu. 
Imorgon ska jag och pojkvännens mamma ut på lite äventyr! Först blir det Hälleforsnäs sen bär det av mot nyköping :) Har tiggt till mig nya nalgar av henne, det är fint med fake! ;)

Försöka tänka på annat.

Vissa dagar känns det som att alla känslor äter upp mig inifrån. Då vill jag bara dra täcket över huvudet och hoppas på att nästa gång jag vaknar att allt ska vara som vanligt igen. Men det är aldrig det. 
Jag måste själv acceptera att det aldrig kommer att bli likadant som det en gång var, men jag har inte gjort det än. Min styrka är slut för längesen, just nu lever jag för min underbara familj och mina vänner. Det är de som gör det värt att inte dra täcket över huvudet och somna om. De gör mina dagar. 


Idag har jag sysselsatt mig själv. Har varit nere på stan och uträttat några ärenden. Ska snart ner dit igen :) Senare på eftermiddagen så står städning på schemat. Det behövs verkligen här hemma. 
Och ikväll ska jag bara mysa med mitt hjärta. En underbar dag!

RSS 2.0