31 december 2010

Jag är så dålig på att uppdatera! Efter lite tjat från min släkt bestämde jag mig för att skriva ett litet kort inlägg! :)
Det har ju hänt så mycket sen jag skrev sist. Julen var jättemysig och jag fick jättemånga fina julklappar, är super nöjd med allt! Ska försöka lägga ut bilder någon dag på allt som jag fick. 
Och idag är det nyårsafton. Den absolut sista dagen på 2010. Jag brukar alltid ha lite ångest på nyår, att året tar slut liksom. Man börjar fundera om man har tagit vara på året som har gått, om man har gjort allt man velat. Men det här året lämnar jag bakom mig med blandade känslor. Det är så mycket som har hänt, men som sagt, jag lämnar allt det dåliga som har hänt bakom mig och tar med mig de bra sakerna som har hänt med in i 2011.
Så nu säger jag GOTT NYTT ÅR till er alla som tittar in :) 
Jag kommer börja det nya året med en tatuering, redan på måndag!

14 december 2010

Idag har jag jobbat! Hela dagen! Riktigt skönt att ha något att göra på dagarna, men nu ikväll är jag helt slut. Är inte van att gå upp klockan 6 på morgonen. Men det är så värt det när pengarna kommer in på kontot sen! 
Hoppas på fler arbetstillfällen.
Imorgon ska jag på möte med personalstrategerna klockan 11. Vilket betyder att jag kommer att få mig en 40 minuters promenad fram och tillbaka. Helt okej, men ska gå ganska lugnt då jag ännu inte känner mig helt frisk. 

Nej nu ska jag kolla lite mer på tv och sen blir det sängen!

13 december

Idag har det varit en riktig seg dag för min del!
Vaknade strax efter klockan tio och gick upp för att sätta mig en stund i soffan. Tanken att städa undan på rummet slog mig men det gick inte alls bra.. Aja, får ta det någon annan dag. 
Imorgon ska jag jobba! Känns riktigt bra, älskar att komma hem efter att man har jobbat. Känna att man har gjort något med dagen och att man har tjänat lite extra pengar. Jag är glad för de få jobbtillfällen jag får, speciellt nu när det inte finns så gott om jobb.

Har funderat på att börja plugga. Men något som jag måste göra först är att plugga upp matten.. Läste bara matte A på gymnasiet. Och ni som känner mig vet att matte verkligen inte är min starka sida. Har alltid haft svårt med det, fick kämpa hela skolgången för att ens klara av ett G. Så matte B är något jag MÅSTE läsa för att ens komma in på högskolan. Sen vet jag inte vad jag ska plugga än. Men mitt första mål är att klara av matten, sen jag kan fundera vidare!
Nu ska jag mysa vidare en stund här i soffan sen blir det sängen! Ska ju upp tidigt imorgon :)
Kom på att det är Lucia idag! Varje lucia i skolan fick man verkligen julstämning, men idag har jag inte fått någon.

Julklapps panik!

Har lite smått panik nu inför julafton.. Alla julklappar är köpta förutom till J. Har ingen som helst fantasi, vill ju ge honom något som han blir glad över och som han kommer att använda eller få användning för. 
Tycker det är mycket lättare att köpa presenter och sånt till tjejkompisarna! Kanske är för att jag är tjej själv.. Haha! 
Men jag fixade nyss en julklapp till J som jag verkligen har velat köpa till honom. Hade letat hur länge som helst men tillslut hittade jag den! Tack vet jag Google.se! Håller tummarna för att den klappen dyker upp innan julafton.
Men sen släppte han bomben och berättade att han hade köpt fyra julklappar till mig och allt det gick på tusen kronor... Ahh, panik igen! Jag vet att det inte har någon betydelse vad sakerna kostar som man köper men jag vill ju fan inte vara sämre...
Blir den tur till Eskilstuna i veckan, tror jag kan hitta lite mer saker där om jag har tur!

...

Drömde i natt att jag dig ett sms av dig. I det stod det att du hade ångrat dig, att du hade tänkt efter och att jag var viktig för dig. Du tyckte att vi skulle ses till jul, att det var mig du ville vara med. Jag vaknade och trodde att allt var på riktigt, först blev jag riktigt sur och tänkte "nej du, aldrig att jag tänker träffa dig". Men samtidigt var jag lite glad ändå, att du hade skickat sms.
Jag tog upp min telefon för att inse att det inte var på riktigt. Det var bara en dröm.
Hoppas att det är värt det. Och att du får en trevlig jul.

5 december 2010

Min dag har varit helt underbar. En helt underbar 2 årsdag med min älskling! Vi har faktiskt inte gjort alls mycket idag trots att det är våran dag. Gjorde frukost på sängen åt J imorse, när vi hade gjort det gick vi ner på stan en sväng och handlade in de sista julklapparna. 
Och senare på kvällen gick vi till Rhodos och åt en jätte god middag. 

En lugn men helt underbar 2 års dag.

5-12-10
Ingen mig utan dig
<3

4 december 2010

Gårdagen var jätte trevlig! Kvällen spenderades hemma hos Evelina i Eskilstuna, hon fyllde år så jag och J åkte dit för att fira henne. Det var så kul att träffa tjejerna igen! Evigheter sen vi sågs sist. 
Vid halv elva åkte jag och J hem till oss. Tar ju en timme så vi ville inte stanna för länge. När vi kom hem satte vi oss i soffan och kollade lite på tv, pratade och så. Tror klockan var över två när vi gick och la oss. 
Vaknade vid klockan tio idag och kände mig helt slut.. Vi gick upp, åt frukost och sen begav vi oss till elgiganten för att hämta min telefon som har varit inlämnad. Hoppas den håller bättre nu! 
Efter det skjutsade jag iväg J till en av hans jobbarkompisar, de ska iväg och kolla på hockey i Linköping.
Hade gärna följt med, haha!
Men jag har fullt upp idag i alla fall! 
Ska nämligen fixa lite inför morgondagen ;) Men det berättar jag mer om imorgon!
Nu ska jag o Hampus spela lite tv-spel! Måste ju fördriva tiden lite.

Ingen fantasi.

Nu får jag ta och skärpa mig! Det dröjer så länge mellan mina inlägg. 

Igår kastrerade och vaccinerade vi våran lilla katt. Det gick bra och han var riktigt pigg när jag hämtade upp honom på eftermiddagen. Han var rätt trött igår och visste inte riktigt vad han skulle göra. Men imorse var han precis som vanligt igen, lika busig.
När J kom hem åkte vi över till hans pappa där J skottade bort snön på hans uppfart. När vi kom hem la vi oss i soffan och bara slappade. 

Idag sov jag riktigt länge! Tror inte jag gick upp fören kvart över tio. Det var riktigt skönt måste jag säga. 
På eftermiddagen kom Alice till mig och vi begav oss ner på stan. Skulle köpa resten av julklapparna men det slutade med att jag kom hem med saker som bara var till mig själv.. Typiskt! 
Vill ju köpa den perfekta julklappen till J, någon som har något förslag? 

Ser verkligen fram emot morgondagen, då bär det av till Eskilstuna för att fira en kompis som fyller år. Tjejerna som jag kommer träffa imorgon gick jag hela grundskolan ihop med. Har inte sett dom sen i januari tror jag det var, så det ska bli riktigt kul! J ska också med :) 


RSS 2.0